Üdvözlöm honlapunkon!

Benkő István vagyok, a Benkő Kaputechnika vezetője és tulajdonosa. Vállalkozásunk 1994-ben indult lakatosmunkákkal. A garázskapuk forgalmazását 1995-ben indítottuk. A legfontosabb szempont a kezdetektől fogva a minőség, ezért választottuk partnerünknek a Hörmann-t. Tevékenységünk a garázs- és ipari kapuk, valamint ezek kiegészítőinek forgalmazásán túl a beépítésre és szervizelésre is kiterjed. Kínálatunkban megtalálható a piacon elérhető legújabb technológia is, így a hozzánk fordulóknak a legújabb kapunyitó automatikákat tudjuk ajánlani. Napjainkra több ezer, jól működő beszerelt garázskapu bizonyítja, hogy a Hörmann garázskapuval a minőséget és megbízhatóságot választottuk. Ezt tudom ajánlani Önnek is. A megbízható technika, ár-érték arány, a kiváló minőség, mind magáért beszél. A szaktanácsadást, beszerelést és szervizelést jól képzett és több éve (évtizede) e szakterületen edződött kollégáink végzik. Tapasztalatukat, tudásukat rendszeres továbbképzéseken frissítik, bővítik.

A garázsajtó és garázskapu telepítése, szerelése során, mint minden tevékenységünknél, első helyen áll az elégedett ügyfél. Ezt támasztja alá, hogy azok a megrendelők is, akikkel 10-12 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba, szinte kivétel nélkül újra hozzánk fordulnak.


A garázskapuk telepítése mellett kertkapu automatizálással, kapuvasalatok, és úszókapu alkatrészek forgalmazásával is foglalkozunk. Ezen termékek kiválasztásánál is elsődleges szempont volt a kompromisszumok nélküli minőség.

 

Keressen minket elérhetőségeinken! Bizalmát megbízható termékekkel és minőségi szolgáltatásokkal jutalmazzuk.