Üdvözlöm honlapunkon!

Vállalkozásunk 1994-ben indult lakatosmunkákkal. A garázskapuk forgalmazását 1995-ben indítottuk. A legfontosabb szempont a kezdetektől fogva a minőség, ezért választottuk partnerünknek a Hörmann-t. Tevékenységünk a garázs- és ipari kapuk, valamint ezek kiegészítőinek forgalmazásán túl a beépítésre és szervizelésre is kiterjed. Napjainkra több ezer, jól működő beszerelt garázskapu bizonyítja, hogy a Hörmann garázskapuval a minőséget és megbízhatóságot választottuk.

A szaktanácsadást, beszerelést és szervizelést jól képzett és több éve (évtizede) e szakterületen edződött kollégáink végzik. Ezt igazolja, hogy azok a megrendelők is, akikkel 15-20 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba, szinte kivétel nélkül újra hozzánk fordulnak. 

A garázsajtó és garázskapu telepítése, szerelése során, mint minden tevékenységünknél, első helyen áll az elégedett ügyfél. A Hörmann és Komondoor minőséget egészíti ki kollegáim szakmai felkészültsége, melyet rendszeres továbbképzéseken frissítenek.

A garázskapuk telepítése mellett kertkapu automatizálással, kapuvasalatok, és úszókapu alkatrészek forgalmazásával is foglalkozunk. Ezen termékek kiválasztásánál is elsődleges szempont volt a kompromisszumok nélküli minőség.

Vállakozásoknak és cégeknek ipari szekcionált kapuk, gyorskapuk, tűzgátló tolókapuk, redőnykapuk, úszókapuk, sorompók telepítését is vállaljuk.

 

Keressen minket elérhetőségeinken! Bizalmát megbízható termékekkel és minőségi szolgáltatásokkal jutalmazzuk.